Indul a Telekom nemzetközi versenye

Vágólapra másolva!
Idén is tárt karokkal fogadják az újító szellemű vállalkozásokat a világ minden tájáról a harmadik Telekom Innovációs Versenyre. Az újonnan induló startupok és innovátorok október 15-ig három kategóriában jelentkezhetnek a www.telekom-innovation-contest.com címen.
Vágólapra másolva!

A Deutsche Telekom az idén három témát talált különösen relevánsnak, e szerint a benyújtott pályázatokat és megoldásokat a következő kategóriákban várják: Smart Data Analytics (Intelligens adat analitika), Future Communication (A jövő kommunikációja) illetve Industry 4.0 és IoT. Mivel kidolgozott elképzeléseket várnak, a pályázóknak legalább egy működő prototípust is be kell mutatniuk.

A legjobbak mehetnek az expora

Most első alkalommal a pályázók számára megnyílik a lehetőség, hogy idén november 12-én, Budapesten részt vegyenek az egyedülálló, kizárólag meghívásos alapon működő eseményen. Az Innovation Expo kiváló platformot kínál a startupok számára a Deutsche Telekom üzleti területeivel történő kapcsolatépítésre. Az Expo egy külön erre kijelölt területén várják a pályázókat, akik itt a Telekom üzleti területeinek és nemzeti vállalatainak döntéshozóival találkozhatnak.

"A Deutsche Telekom számára a startupok az új elképzelések fontos forrását jelentik, folyamatosan keressük az újító szellemű vállalkozókat.

Várakozással tekintünk a budapesti Expora, ahol bizonyára sok briliáns elme találkozik majd." – mondta Dr. Heinrich Arnold, a Telekom innovációért felelős igazgatója és a Telekom Innovation Laboratories nemzetközi vezetője.

Az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.