Plakátkiállítással támadja az ellenzéket a CÖF

Szigetvári Viktor; Vona Gábor
Vona Gábor és Szigetvári Viktorfotója, valamint idézet tőlük a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közalapítvány (CÖKA) plakátkiállításán
Vágólapra másolva!
Plakátkiállítást nyitott a Civil Összefogás Fórum a budapesti Olimpiai parknál hétfőn. A tizenkét képen ellenzéki politikusoknak az illegális bevándorlással kapcsolatban tett kijelentéseit kívánják szembesíteni a valósággal - közölte Csizmadia László CÖF-alapító.
Vágólapra másolva!

A plakátokon ismert szocialista, DK-s és jobbikos politikusok arcképei és idézett szavai mellett a fotók másik felén gyülekező, kiabáló, köveket dobáló migránsok láthatók. A Képviselői Irodaház közelében felállított köztéri plakátkiállítás megnyitóján Csizmadia László felidézte, hogy eddig - embercsempészek segítségével - már 300 ezer illegális bevándorló lépte át a magyar határt.

Vona Gábor és Szigetvári Viktorfotója, valamint idézet tőlük a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közalapítvány (CÖKA) plakátkiállításán Forrás: MTI/Marjai János

Arra figyelmeztetett, hogy ha az európai vezetők nem cselekszenek időben, akkor a most ismert Európa el fog tűnni, belháborúk lehetnek és növekedhet a terrorveszély.