Királyra lecsapott volna egykori csapata

Király Gábor
Budapest, 2015. november 15. Király Gábor kapus ünnepel a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a budapesti Groupama Arénában 2015. november 15-én. Magyarország 2-1-re győzött Norvégia ellen, így kettős győzelemmel jutott ki a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra. A magyar válogatott 44 év után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Király Gábort az utóbbi hónapokban nyújtott remek formája miatt egykori Bundesliga-csapata is szerette volna szerződtetni, de a Haladás válogatott kapusa már lezárta külföldi pályafutását.

"A válogatott Eb-részvételének okán újra a nemzetközi vérkeringésbe került a magyar foci. Erre felfigyelt az 1860 München, és - a Haladás jó szereplése miatt is - nemrég megkeresett, hogy elkelne a segítségem, hiszen a csapat kieső helyen áll a Bundesliga II-ben. Megtisztelő volt az ajánlat, de lezártam a külföldi karrierem és a Haladásban szeretnék játszani" - nyilatkozta saját honlapján.

Az év legnagyobb veszteségének Fülöp Márton halálát tartja, az érték szempontjából legfontosabb meccset a norvégok elleni pótselejtezőket mondaná.

Király Gábor évi 15-20 mackóalsót fogyaszt Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Azt mondta, minden évben 15-20 mackóalsót használ el, az NB I-től pedig 18 évnyi távollét után azt kapta, amit várt.