A Samsung reklámban gúnyolta ki az Apple-t

apple pay, iphone, iphone fizetés
CUPERTINO, CA - SEPTEMBER 09: Apple CEO Tim Cook speaks during an Apple special event at the Flint Center for the Performing Arts on September 9, 2014 in Cupertino, California. Apple unveiled the Apple Watch wearable tech and two new iPhones, the iPhone 6 and iPhone 6 Plus. Justin Sullivan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Samsung nem volt rest kifigurázni az almás cég mobilfizetési rendszerét, amit csak hírhedten kevés helyen lehet használni.
Vágólapra másolva!

Erősödik a harc a mobilfizetési-rendszerek piacán is, a Samsung, az Apple és a Google egyaránt szeretné kihasítaná saját szeletét a tortából. Egyáltalán nem meglepő, hogy a Samsung az Apple-re rakta a célkeresztet, már csak híres-hírhedt szabadalmi perük miatt is.

Legutóbbi reklámjában kendőzetlenül figurázza ki riválisát a Samsung. A rövid klip főszerepét Hannibal Buress nevű humorista játssza, aki Apple Pay-jel szeretne fizetni egy kifőzdében, de az eladó közli vele fizetésnél, hogy nem elfogadóhely.

Ebben a pillanatban előveszi Samsung készülékét, és Samsung Pay-jel oldja meg a helyzetet másodpercek alatt.

A koreai gyártó mobilfizetési rendszerének előnye, hogy az árusoknak nem kell NFC-olvasóval ellátott eszközt venniük az üzletbe, a hagyományos bankkártya-olvasó terminálokkal is működik. Viszont csak a Samsung felsőkategóriás készülékeiben érhető el a funkció.