Megérkezett az új Fiat Tipo, és olcsó

fiat tipo
Vágólapra másolva!
Magyarországi vásárlók számára is elérhetővé vált a Fiat új szedánja, a Tipo, amely bevezető áron már 3,49 millió forinttól rendelhető.
Vágólapra másolva!

A modellkínálat a hazai piaci bevezetéskor három felszereltségi szintből, négyféle motorból (1.4 16v Fire 95 LE, 1.6 E-Torq 110 LE, 1.3 MultiJet II 95 LE és 1.6 MultiJet II 120 LE turbódízel), háromféle sebességváltóból (öt- vagy hatfokozatú kézi, hatfokozatú automata) áll. A Tipo öt eltérő belső kidolgozással választható.

Forrás: Fiat

A belépőmodell - 1,4 literes, 95 lóerős változat - bevezető ára 3,49 millió forint. Emellett elérhető a jó ár-érték arányú Opening Edition változat is 3,99 millió forinttól, amelynek alapfelszereltsége tartalmazza többek között a navigációs rendszert 5 colos érintőképernyővel, a Bluetooth telefonkihangosítót, a tolatóradart, 17 colos könnyűfém felniket, ESC visszagurulás-gátlót, klímaberendezést, kanyarkövető ködlámpákat, tempomatot, eső- és sötétedésérzékelőt, 6 légzsákot és az első-hátsó kartámaszt.

A Tipót Olaszországban, a Fiat formatervezési központjában tervezték, Törökországban, a Tofaşszal együttműködésben fejlesztették, és itt is gyártják.