Vágólapra másolva!
Ha most sem rúgják ki a Manchester Unitedtől Louis van Gaalt, akkor soha: a csapat kilátástalan játékkal kikapott a dán Midtjyllandtól. 

Van Gaal a sérültek hosszú listájára hivatkozott a Midtjylland otthonában elszenvedett 2-1-es vereség után, és van is némi igaza, hiszen a számtalan sérülthöz csatlakozott a héten Wayne Rooney, majd a bemelegítésnél David De Gea is lebicegett a pályáról.

"Nem könnyű 14 sérült játékossal, hiszen szinte minden héten új felállásban kell a pályára küldenem a csapatomat. Mi is ugyanolyan csalódottak vagyunk, mint a szurkolók, de bízunk benne, hogy az Old Traffordon meg tudjuk fordítani a párharcot" - mondta Van Gaal.

Meddig tart még a türelem? Forrás: AFP

A szurkolókat azért hozta szóba, mert a meccs végén a United-tábor egy dalt énekelt, amiben keserédesen arról énekeltek, hogy nem elég a csütörtök esti zimankó, de ráadásul "kibaszott szarul játszik a csapat is".

Szavazzon!

Ön kirúgná Louis van Gaalt?

Több angol lap arról ír, a nyárra tervezett edzőváltás a napokban esedékessé válik, hiszen José Mourinho ugrásra készen várja, mikor elégelik meg a csapat gyenge játékát és eredménytelenségét.

Harry Redknapp egy angol rádióadónak azt nyilatkozta, "Louis van Gaal manchesteri pályafutása egy rémálom, ez nem is kérdés. A tűz közelében levő barátaimtól úgy tudom,