Orbán már elfogyott, de Obamát még vehet

Orbán Viktor képe az Ali Baba oldalon
Hungary Orban Viktor portrait# TOP handpainted painting-36" - HOME Decor OIL Painting-Free shipping cost Back
Vágólapra másolva!
Mindössze 24 ezer forintért bárkinek lehet kézzel festett portréja Orbán Viktorról. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy ehhez Kínából kell megrendelni az alkotást. 
Vágólapra másolva!

Hamar elfogytak az Orbán Viktorról készült festmények a legnagyobb kínai online áruházban. Az AliExpress 85 dollárért, azaz 24 ezer forintért kínálta a kormányfőről készült alkotást.

Mindössze 24 ezer forintért az Öné lehet a festmény Forrás: Aliexpress.com

Több kép olcsóbb

Az Origo érdeklődésére az eladó, Tang azt válaszolta:

jelenleg nincs készleten a magyar miniszterelnökről készült festmény,

de ha megrendeljük, akkor természetesen fest újat. Addig is a Barack Obama amerikai elnökről és II. Erzsébet brit uralkodóról készült alkotásokat ajánlott a figyelmünkbe. Áruházában egyébként 90 dollárért aktképet, 99 dollárért pedig Jasszer Arafat volt palesztin vezető portréját is megvehetjük.

A hirdetés szerint „kézzel festett” Orbán-képhez keret nem jár, viszont egy hónapon belül ingyen szállítják Magyarországra. Tang, az eladó azonban megígérte nekünk, hogy

ha tíznél többet rendelünk belőle, akkor kedvezményt kapunk.

Csokipapír itt is volt

Időről időre magyar internetes áruházakban is felbukkannak magyar politikusokról készült alkotások. Jelenleg csak Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc arcképével ellátott WC-papírt lehet kapni, de emlékezetes volt az is, amikor Ikoty István LMP-s képviselő a magyar kormányfő által elfogyasztott csokoládé papírját árverezte el az interneten.