Három RTL klubos arc is feltűnik a TV2-n

Varga Viktor kezdi a hetet
Vágólapra másolva!
A Hal a tortán Küldetés következő hetében újabb vendéglátók tűnnek fel, többek közt Fodor Zsóka is főzni fog.
Vágólapra másolva!

Április 18-tól a Hal a tortán-ban főzni fog Fodor Zsóka, aki hosszú ideig Magdi néniként volt képernyőn a Barátok közt-ben, ott lesz a Reflektor egykori műsorvezetője, Ada és az énekes Vastag Tamás is, aki az X-Faktor-ban tűnt fel.

Új vendéglátókkal folytatódik a Hal a tortán Forrás: TV2

A hét első vendéglátója Varga Viktor lesz, Lázár Chef őt sem kíméli majd: kényszerzubbonyban kell főznie, jógiként várja vendégeit, és a védjegyévé vált láb nyakba akasztást is megmutatja. Az ötödik este, pénteken Nyertes Zsuzsa várja otthonában a csapatot.

Hárman is az RTL Klubon szerepeltek korábban Forrás: TV2

Nehezebb a dolguk

A megújult főzőműsorban Kovács Lázár hátráltatja a vendéglátókat, erről így mesélt korábban az Origónak: "A főzés ideje alatt két-három alkalommal kicsit hátráltatom őket, lesz például olyan adás, ahol egy ideig szumójelmezben kell készíteni az ételt, ami egyrészt kicsit távol tart a pulttól, másrészt nem épp kényelmes viselet az amúgy is meleg konyhában. Lesz olyan is, akinek lekötözöm az egyik kezét, így egy ideig fél kézzel kell boldogulni a pultnál. A cél nem az, hogy jól megszívassam őket, aztán nagyokat röhögjünk rajtuk, inkább a játékosságról és a mókáról szól."