Kulcsemberből Eb-törzsszurkoló lett

Pepe (k) és Sergio Ramos (j), a spanyol Real Madrid játékosai megnézik Vincent Kompanyt, az angol Manchester City sérült csapatkapitányát a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban
Madrid, 2016. május 4. Pepe (k) és Sergio Ramos (j), a spanyol Real Madrid játékosai megnézik Vincent Kompanyt, az angol Manchester City sérült csapatkapitányát a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2016. május 4-én. (MTI/AP/Paul White)
Vágólapra másolva!
Vincent Kompany, a Manchester City és a belga labdarúgó-válogatott kulcsembere bejelentette, sérülése miatt véget ért számára a szezon, és a nyári, franciaországi Európa-bajnokságon sem lehet ott.
Vágólapra másolva!

Kompany még a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő május 4-i visszavágóján sérült meg, és a 10. percben le kellett cserélni ágyéksérülése miatt.

„Ki fogom hagyni az Európa-bajnokságot, nagyon szomorú hír ez a számomra. Most félthetném a karrierem és feladhatnám, de én nem ilyen vagyok. Bízom a csapattársaimban, hogy büszkévé teszik a válogatottat az Eb-n. Most hivatalosan is a csapat legnagyobb szurkolója lettem" – írta Facebook-oldalán.

Pepe és Sergio Ramos vizsgálja Vincent Kompanyt Forrás: MTI/AP/Paul White

Kompany idén csak 22 mérkőzésen léphetett pályára a szezonban, a válogatottban tavaly októberben szerepelt utoljára.