Vágólapra másolva!
A Sky Sport és a BBC információira hivatkozva a teljes angol média kész tényként közli: José Mourinho napokon belül átveheti Louis van Gaal helyét a Manchester United élén. Erre utal a holland edző viselkedése is. 

A Manchester United nyerte az angol labdarúgó FA Kupát, miután a szombati döntőben hosszabbításban 2-1-re legyőzte a Crystal Palace csapatát.

A meccs után keserűen nyilatkozott a győztes csapat edzője, Louis van Gaal.

"A megnyert trófeával a kezemben nem szeretnék a jövőmről beszélni. Különösen nem azoknak az újságíróknak, akik már hónapokkal ezelőtt kirúgtak volna" - jelentette ki Van Gaal.

Vége a dalnak

Ugyanakkor egy nappal később, amikor londoni hotelszobájából távozva a Sky Sport riportere megkérdezte, van-e valami mondanivalója, Van Gaal azt felelte:

Nincs. Vége a dalnak."

A Sky riportere szerint ez kizárólag a manchesteri munkájára vonatkozhatott, semmi másra.

A Crystal Palace elleni kupagyőzelmével Louis van Gaal elmondhatja magáról, hogy minden egyes klubbal nyert valamilyen nagy trófeát, amelynél csak dolgozott.

Kevés siker, sok pénz

A klub vezetősége ugyanakkor nem biztos, hogy elégedett ezzel az FA-kupa-győzelemmel, különösen úgy, hogy a MU csak az Európa-ligában indulhat a következő szezonban.

José Mourinho egyelőre hallgat Forrás: AFP


Louis van Gaal 250 millió fontot költött a csapat élén, de számos bombaigazolása bukott meg az Old Traffordon - Bastain Schweinsteiger, Angel Di María vagy Radamel Falcao is pocsékul teljesített a keze alatt.

A hétvégét Londonban töltötte José Mourinho is, aki David Haye nehézsúlyú bokszmeccsét tekintette meg, de a portugál mester nem kívánta kommentálni az eseményeket.