A Jóbarátok sztárja nem feledkezett meg régi kollégáiról

Top Gear Matt LeBlanc
Vágólapra másolva!
Matt LeBlanc a Top Gear műsorvezetőjeként két régi ismerőst is a tesztautókba ültetne, David Schwimmer és Courteney Cox is mehet a produkcióba.
Vágólapra másolva!

Az új Top Gear egyik műsorvezetője, Matt LeBlanc a RadioTimesnak beszélt arról, hogy az autós műsorba szívesen meghívná két Jóbarátok-beli kollégáját, elsőként David Schwimmert, majd Courteney Coxot.

A vígjátéksorozat egykori Joeyja elmondta, hogy a Rosst alakító Schwimmer igazi autóbolond – valószínűleg nem parázna úgy egy vad kocsikázásról, mint amikor a karakterét Phoebe vitte ki a reptérre, hogy még elkapja Rachelt az indulás előtt:

Monica egykori megformálója ugyancsak rajong az autókért: "Állandóan a kocsikról kérdezget, és én mindig lebeszélem őt valami szemétről, amit meg akar venni" – árulta el LeBlanc.

A legendás autós műsort pár őrült zenész már bevállalta, valószínűleg számos néző szívesen látna hasonló "flúgos futamokat" a Jóbarátok színészeitől is:

A Top Gear új műsorvezetőkkel készülő verzióját egyébként sokan bírálják, LeBlanc a RadioTimesnak azt is elmondta, ő maga is nézni fogja a klasszikus trió – Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond – Amazonra átvitt műsorát, a The Grand Tour-t.