A tanárt és a családgondozót is megverte

Vágólapra másolva!
Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki bántalmazott egy tanárt és egy családgondozót tavaly Kondoroson, a gyermekét pedig megverte és elhanyagolta.
Vágólapra másolva!

Az 59 éves, alkoholfüggő, büntetlen előéletű, Békés megyei férfi a múlt év végén ittasan odalépett a kollégiumba tartó diákcsoporthoz, és felszólította a 13 éves fiát, hogy menjen haza. A tanulókat kísérő tanárnő közölte vele, hogy láthatóan ittas, ezért nem engedi vele haza a gyereket. Erre az apa ütésre emelt kézzel fenyegette, szidalmazta a pedagógust.

A férfi az élettársa halálát követően, 2015 februárjától egyedül nevelte a gyereket, akit elhanyagolt. A fiú többször szemtanúja volt annak, ahogy apja ittasan magatehetetlenül feküdt a földön.

A férfi egyszer úgy megütötte, hogy a gyerek arcán véraláfutás keletkezett.

Ekkor a szarvasi gyámhivatal kiemelte a gyereket a háztartásból. Ekkor a férfi ittasan ismét odament a korábban inzultált pedagógushoz az utcán és nekilökte egy épület falának.

Miután megtudta, hogy nyomozás indult ellene, a kondorosi családsegítő szolgálat épületébe ment, ahol ordibált az egyik családgondozóval és gyilkossággal fenyegette meg, illetve megütötte a feljelentés miatt. A férfi most előzetes letartóztatásban van, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével, könnyű testi sértés és zaklatás vétségével, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntettével vádolják.