A vállalkozókért turnézik a bank

közönség, zene, koncert, nagy-szín-pad! tehetségmutató
Közönség a NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató döntőjében.
Vágólapra másolva!
A Magyar Fejlesztési Bank június 16-tól június 30-ig országos tájékoztató rendezvénysorozatot tart az MFB Pontokról Győrben, Miskolcon, Szegeden, Debrecenben, Pécsett, és Székesfehérváron a már 76 MFB Ponton elérhető eszközforrásról, a várható uniós termékekről. A banki szakemberek előadásai mellett kerekasztal beszélgetéseket is szerveznek, utána személyes konzultációra is lesz lehetőség.
Vágólapra másolva!

A szakemberek a nulla százalékos kamattal elérhető első Mikro, Kis- és Középvállalkozások Versenyképességének Növelése Hitel részleteiről beszélnek majd. Ezt a hitelt főként termelőeszközök, beruházások és járulékosan forgóeszközök beszerzésére lehet felhasználni. Emellett a visszatérítendő

európai uniós hitelkonstrukciók idei tervezett menetrendjéről,

az igénybevétel feltételeiről, a pénzügyi eszközök helyi, regionális jellemzőiről, ágazati jellegzetességeiről is részletesen szó lesz az országos rendezvénysorozaton.

Azért szervezik a roadshowt, hogy a kkv-k teljesen képben legyenek a nullaszázalékos hitelről

A roadshow helyszínei:

  • 2016. június 16. Győr,
  • 2016. június 21. Debrecen,
  • 2016. június 23. Miskolc,
  • 2016. június 27. Pécs,
  • 2016. június 29. Szeged,
  • 2016. június 30. Székesfehérvár

A Takarékbank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Budapest Bank Zrt. és az FHB Zrt. által működtetett 76 ügyfélszolgálati hely mellett egy héten belül újabb 39 MFB Pont nyílik. Első körben

442 MFB Pont várja majd az ügyfeleket.

Az MFB a közeljövőben közbeszerzést ír ki a hálózat bővítésére, így újabb pénzintézetek csatlakozásával 650-re nőhet az MFB Pontok száma az év végéig.