Újabb tragédia Orlandóban

Aligátortámadás Floridában
A támadás helyszíne
Vágólapra másolva!
Megtámadott és elrabolt egy kétéves gyereket egy aligátor a floridai Orlandóban, a Disney Grand Floridian Resort szálloda vízparti részén. Rendőrök és vadőrök keresik a gyereket.
Vágólapra másolva!

Helyi idő szerint kedden este történt az aligátortámadás a floridai Orlando egyik luxusszállodájának területén. A Disney Grand Floridian Resortban egy négytagú nebraskai családot ért tragédia.

A támadás helyszíne Forrás: MTI/AP/WKMG

A szülők négyéves lányukkal és kétéves fiukkal pihentek a komplexumban egy fürdés elől elzárt területen, amikor rájuk támadt egy 4–7 láb hosszú aligátor, és elragadta a kisfiút. Az apa kétségbeesetten próbálta menteni a gyereket, de nem sikerült visszaszereznie az állat álkapcsai közül.

Jelenleg is ötven rendőr és vadőr keresi a gyereket, de nem nagyon van esélyük arra, hogy élve megtalálják – írja a CNN. Jerry Demings, Orange megyei sheriffje azt mondta: Floridában rengeteg aligátor él, ezért figyelni kell fürdőzéskor, és a tiltott területeket el kell kerülni.

Orlandóban egy hét alatt ez volt a harmadik tragédia. Előbb egy férfi lelőtte Christina Grimmie énekesnőt, majd egy terrorista 49 emberrel végzett egy melegbárban.