Jobbikos teniszpályaügy: felpúposodott a tiszavasvári pálya

Vágólapra másolva!
Több helyen felpúposodott a több, mint 51 millió forint pályázati pénzből épült tiszavasvári teniszpálya. Erről fotó is készült.
Vágólapra másolva!

Miután megtudtuk, hogy a pár hónapos, több, mint 50 millió forintnyi pályázati pénzből épült teniszpálya felpúposodott, azonnal kerestük Tiszavasvári polgármesterét, első körben azonban telefonon nem sikerült vele beszélni, csak a titkárnőjével.

Így levélben tettük fel a kérdéseinket: tud-e arról, hogy a teniszpálya több helyen felpúposodott, illetve, ha igen, akkor a kivitelező vállalt-e garanciát a burkolatra, ami megrongálódott, valamint, hogy kinek a költségén fogják megcsináltatni. Egyelőre azonban nem kaptunk kérdéseinkre választ.

Időközben sikerült beszélnünk a polgármesterrel, Fülöp Erikkel, aki arra hivatkozott, hogy

rengeteg dolga van, nem tud reagálni megkeresésünkre.

Egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy: "a város vezetése, és a pártban betöltött alelnöki pozíciója" - néhány hete a Jobbikban történt tisztújítás után lett a Jobbik alelnöke – teljesen lefoglalják, egyelőre nem tud reaglni.

A felpúposodott teniszpálya

Így egyelőre csak a polgármester korábbi interjújából tudunk idézni. Néhány hónapja azt mondta: „a városban jelentős érdeklődés mutatkozott a tenisz iránt. A tenisz szakosztályunk több éve működik egy sportegyesületen belül. Elég népes is a tenisz szakosztályunk, nagyjából 30 fős.”

Forrás: facebook.com

Az új teniszpálya bérlései azonban egyelőre nem támasztják alá a polgármester korábbi állítását, vagyis, hogy a városban nagyon népszerű a tenisz. A bérlésekkel megbízott hölgytől telefonon érdeklődtünk, hogy mikorra lehet pályát bérelni, amire azt válaszolta, hogy egyetlen állandó bérlője sincs a pályának, vagyis bármikor ki lehet bérelni.