A legnagyobb sztárokat szállítja, és mindenki piszkosul élvezi

The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke, Adele
Vágólapra másolva!
A népszerű talkshow-házigazda, James Corden minden sztárt megénekeltet műsorában, Gwen Stefanitól Jennifer Lopezen át Adele-ig. Nézze meg a legjobb autókázós karaokeprodukciókat!
Vágólapra másolva!

Az angol származású komikus, James Corden amerikai talkshow-jának, a The Late Late Show-nak 2015 márciusa óta állandó része a Carpool Karaoke, amelynek keretében a műsorvezető különböző híres énekesekkel járja autóval Los Angeles utcáit, miközben közösen elénekelnek néhány strófát a szóban forgó sztárok dalaiból.

Az élmény nemcsak azért elsőrangú, mert miközben az autórádióból szól az eredeti dal, élőben hallhatjuk énekelni kedvenceiket, hanem azért is, mert Corden elképesztően viccesen adja elő magát a közös produkciók során. A dalos szkeccsek általában dramatizálva vannak – amikor például az arcát állandóan hajával rejtegető Sia került sorra, eljátszották, hogy a hajsátor miatt az énekesnő nem talál oda a házigazdához, és a segítségére szorul, hogy odanavigáljon a kocsihoz.

De emlékezetes volt a The Red Hot Chili Peppersszel rögzített móka is, amelynek egy pontján a zenekar tagjai közül kettő (Anthony Kiedis és Flea), természetesen Cordennel együtt meztelenre vetkőzött, és úgy folytatta az autózva éneklést. További érdekes adalék, hogy a forgatás során Kiedis sikeres újraélesztést hajtott végre egy csecsemőn, aki nem lélegzett, és akinek kétségbeesett édesanyjával az autókázás során futottak össze. Ezt az izgalmas epizódot ugyan nem rakták be az adásba került végső verzióba, de így se hagyjuk ki!

Saját bevallása szerint a minishow ötletét Corden még angol televíziós korából vette, amikor a 2011-es Red Nose Day jótékonysági akció keretében egy Gavin & Stacey-jelenet mintájára George Michaellel énekelgetett együtt. A The Late Late Show with James Corden című műsoron belül adásba került amerikai verzió első vendége egyébként Mariah Carey volt. Később a műsorvezető olyan sztárokkal énekelt együtt, mint például Selena Gomez, Justin Bieber, Stevie Wonder, a One Direction vagy Jennifer Lopez.

A Popsugar volt olyan jó, hogy egy helyre gyűjtötte az eddigi összes produkciót, így a fentieken kívül megtekinthetjük és -hallgathatjuk többek közt Selena Gomez, Gwen Stefani, Justin Bieber, Chris Martin, Elton John, Rod Stewart és Iggy Azalea előadását is. A Carpool Karaoke egyes produkciói egyébként az interneten vírusvideóként terjednek, és olyan népszerűek, hogy az Adele-lel felvett részt például öt nap alatt 42 millióan nézték meg.