Európa sztárparádét vár, az angolokat nem izgatja az Eb-döntő

AS
Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnokság döntője előtt a nagy európai lapok Antoine Griezmann- és Cristiano Ronaldo-lázban égnek, kivéve az angolok, akiket csak a saját problémáik érdekelnek – Wimbledon mellett. Lapszemle. 
Vágólapra másolva!

A spanyol AS – amely közismerten a Real Madridhoz kötődik – értelemszerűen a két madridi játékos párharcára egyszerűsíti a döntőt.

AS Forrás: AS


A barcelonai Mundo Deportivo ugyanígy tesz, igaz, a fejlécben természetesen kiemelik Lionel Messi adóügyét, kis képekben pedig két, a Barcelonához köthető játékost emelnek ki: Umtitit már sikerült megszerezni, de André Gomest is csábítja a klub.

Forrás: Mundo Deportivo



A francia L'Equipe magától értetődő módon a saját sztárjaikra fókuszál: Griezmann és Pogba a címlapon, a szalagcím pedig nem hagy kétséget afelől, hogy az ő napjaik jönnek.

L'Equipe Forrás: L'Equipe



A portugál A Bola semmit sem bíz a véletlenre: "Győzelem!" – hirdeti a címlap, amely kis képben hozza az összes portugál játékos arcképét, de a három csapatrész legjobbját, Ronaldót, Pepét és Sanchez külön is kiemeli.

Forrás: A Bola


A La Gazzetta Sportiva (A La Gazzetta dello Sport vasárnapi kiadása) C. Ronaldo mellett az Olaszországban játszó Paul Pogbát tette a címlapjára, kiemelve, hogy a pályára lépő várható kezdőcsapatok összértéke 654 millió euró.

Forrás: La Gazzetta Sportiva


Eközben az angolok tudomást sem vesznek az Eb-döntőről, a Daily Mail és a Sun is csak a wimbledoni tenisztornával, illetve a várható angol szövetségi kapitány személyével, Guus Hiddinkkel, illetve Jürgen Klinsmannal foglalkozik.

Forrás: Daily Mail


Az Európa-bajnokság döntőjét vasárnap este 21 órakor vívja Franciaország és Portugália.