Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nem csináljuk tovább a tévéműsort, így nincsenek írói sem

Amy Schumer, Met gála 2016
Amy Schumer idén májusban a Met gálán
Vágólapra másolva!
Amy Schumer legutóbbi Twitter-bejegyzései alapján úgy tűnik, legutóbbi, negyedik évadával véget ér népszerű komédiasorozata, az Inside Amy Schumer. A váratlan döntésnek a széria nemrég botrányt kavart írójához van köze.
Vágólapra másolva!

A 2013-ban indult, vicces szkeccsjeleneteket felvonultató sorozat negyedik évada júniusban zárult, és a Comedy Central már januárban bejelentette a folytatást. Most azonban Schumer néhány rejtélyes Twitter-bejegyzése alapján úgy tűnik, az ötödik évadra már hiába várunk.

Amy Schumer idén májusban a Met gálán Forrás: Hubert Boesl / DPA / AFP

„Szomorú vagyok, és nagyot csalódtam Kurt Metzgerben. Ő a barátom, és egy nagyszerű író, de

Kurt már nem dolgozik nekem. Nem írója többé a műsoromnak. Szóval kérlek, ne kérdezgessetek erről tovább. Az ő szavai nem az enyémek" – olvashatók a magát feministának valló komika sorai.

„Nem rúgtam ki Kurtöt.

– fejtette ki később bővebben Schumer, akit az esetről beszámoló Variety nem tudott megszólaltatni, hogy adjon további magyarázatot a dologra, ahogy a Comedy Central sem nyilatkozott eddig.

Kurt Metzger azt követően vált persona non gratává, hogy néhány Facebook- és Twitter-posztban is nőgyűlölő megjegyzéseket tett azzal kapcsolatban, hogy egy humoristakollégáját több nő is nemi erőszakkal vádolja, ami miatt az illető tiltólistára került egy komikusokat tömörítő neves szervezetnél. Metzger gyalázkodását Aaron Glaser vádlóival szemben itt olvashatjuk el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről