Megóvná focistáját a ManUnited a válogatottól

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - HULL CITY v MANCHESTED UNITED ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP CITY ENGLAND ENGLISH FOOT FOOTBALL hull league MANCHESTER MANCHESTER UNITED PREMIER PREMIER LEAGUE Soccer SPORT
Henrikh Mkhitaryan of Manchester United during the English championship Premier League football match between Hull City and Manchester United on August 27, 2016 played at the Kingston Communications Stadium in Hull, England - Photo Matt West / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
A Manchester United arra kérte az Örmény Labdarúgó Szövetséget, hogy a sérült Henrih Mhitarjan ne játsszon a nemzeti csapat soron következő mérkőzésein.

A nyáron a Borussia Dortmundtól igazolt 27 éves szélső legutóbb szeptember 10-én, a Manchester City elleni városi rangadón lépett pályára, akkor a szünetben Ander Herrera váltotta.

Azóta viszont combsérülése miatt nem szerepelt, és a manchesteriek azt szeretnék, ha felépülése érdekében kihagyná a Románia elleni szombati hazai világbajnoki selejtezőt, és a jövő keddi lengyelországi mérkőzést is.

Még pihennie kell Forrás: DPPI media/Matt West

"Henrih a felépülés végső szakaszában jár a bal combjában lévő izomsérülésből" - idézte a Manchester United FFA-nak címzett közleménye Steve McNallyt, az angol klub egészségügyi stábjának vezetőjét. - Emiatt hálásak lennénk, ha kihagyhatná a nemzeti csapat következő edzőtáborát és világbajnoki selejtezőit annak érdekében, hogy Manchesterben maradva folytathassa a rehabilitációt."

Az örmény válogatott a dánoktól elszenvedett idegenbeli 1-0-s vereséggel rajtolt az E csoportban, így a hatos utolsó helyén áll. A Manchester United hét fordulót követően hatodik a Premier League-ben, hátránya öt pont a listavezető Manchester City mögött.