VV Tivy: Reflektorfényben születettem, ott is maradok

VV Tivy
Vágólapra másolva!
Minden idők egyik legelborultabb Való Világ-párbaján van túl a produkció. A kieső Tivy a kísérőműsorban már lehiggadt, diszkréten szponzorruha után érdeklődött, a vége felé pedig már emocionális síkra terelte a beszélgetést.
Vágólapra másolva!

Már az is egy nagy dolog, hogy 78 napot volt benn, mondta Tivy a BeleValóVilágban, bölcsen elhallgatván azt a tényt, hogy első párbaján, azaz az első adandó lehetőségnél kiesett. Szerinte városa, Tatabánya büszke rá, de erről talán a 12 évnél idősebb tatabányaiakat kéne megkérdezni.

Forrás: RTL II

„Érzem azt, hogy a reflektorfényben születettem, és tenni fogok azért, hogy ott is maradjak. A gyerekeket képviselem a videóimon, és nekem a kismálnák nagyon fontosak” – elmélkedett. Izgalmas nyelvi megoldásai most is voltak, kiderült, hogy „a 78. nap után már mindenki egy hajszálon pattan”, Krisztián „hajtja ezt a stílt, ezt a fílinget", viszont néha „elpattan úgy a nőkre, ami nem odavaló”.

Forrás: RTL II

Tivy a párbajon még úgy ugrált, handabandázott, óbégatott, hogy az minden pszichológusnak tanulmány lett volna, de a BeleValóban már visszafogottabban viselkedett. Már-már érzelmesen beszélt, szerinte a dühkitöréseit csak a bezártság okozta: „A négy fal megeszi az ember érzéseit is. Kos vagyok, szabadnak születtem, szabad is maradok” – fejtegette, majd közölte, hogy Zseraldin nem csak kívülről gyönyörű, „őt a lelke teszi még szebbé”.

A párbajjal azonban nem ért véget a két VV-szereplő párharca: érdekes lesz, ha Krisztián kiesik a VV8-ból, ugyanis megígérte Tivynek, hogy szétveri, amint kinn találkoznak.