Közös sorozatban a Született feleségek és a Vészhelyzet sztárjai

Felicity Huffman, Emmy 2016
Huffman az idei Emmy-gálán
Vágólapra másolva!
Férjet és feleséget fog játszani az ABC politikai-családi sorozatában, a Libby & Malcolmban a Született feleségek Lynette Scavója, Felicity Huffman és a Vészhelyzetből, illetve az Esküdt ellenségek: Bűnös szándékból ismert Courtney B. Vance.
Vágólapra másolva!

A széria egy házaspár sorsát követi, akik annak ellenére egymás oldalán kötöttek ki, hogy másfajta politikai nézeteket vallanak.

Huffman az idei Emmy-gálán Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Míg Malcolm Black liberális fekete férfi, aki sármjával mindenkit levesz a lábáról, addig Libby egy erős és okos fehér republikánus nő, aki briliáns tulajdonságaival Malcolmot is elvarázsolta.

A helyzetet bonyolítja, hogy a férfinak van már három gyermeke, illetve hogy a felek nemcsak házastársi, de munkakapcsolatba is kerülnek, mivel indítanak egy közös politikai talkshow-t.

Vance egy áprilisi American Crime Story-eseményen Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

Vance-nek – aki egyúttal a sorozat executive producereként is tevékenykedik – ez lesz az első fontosabb tévés szerepe azóta, hogy szeptemberben Emmy-díjat nyert az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügyben nyújtott alakításával. Huffmant mostanában a Bűnök és előítéletekben láthatjuk.