Vágólapra másolva!
Futótűzként terjed az interneten a hír, hogy Ronaldinho aláírt a Chapecoenséhez. Ez azonban pusztán egy álhír, semmi több.

A brazil futballcsapat repülőgép-szerencsétlensége óta folyamatosan ostromolják a szurkolók Ronaldinhót, hogy igazoljon az újjáépítést megkezdő csapathoz. A brazil sztár közölte, mindenképpen szeretne segíteni a csapaton, de még nem tudják, hogy pénzzel, kapcsolatokkal, vagy esetleg a játékával tud a legtöbbet hozzátenni a Chapéhoz.

Egy vicces kedvű troll azonban elébe ment az eseményeknek, és előtúrt egy 2008-as fotót, amin Ronaldinho egy zöld mezzel a kezében, mellette egy vezetőnek kinéző hölggyel pózol. A közösségi média korában az ilyesmi szempillantás alatt elterjed, így volt ez ezúttal is, pedig a kép természetesen nem a Chape mezével készült.

Ha a képet jobban megnézzük, látszik, hogy a Ronaldinhóék mögötti falon az Amway, valamint a cég vitaminokat és táplálékkiegészítőket gyártó brandje, a Nutrilite logója látható. A cég még 2008-ban írt alá szerződést Ronaldinhóval, aki a vállalat jótékonysági nagykövete lett.