Gyűlölettel hoz össze a legújabb randiapp

hater app
Aki ugyanazt utálja mint mi, rossz ember nem lehet
Vágólapra másolva!
Egy új randialkalmazás az alapján ajánl fel nekünk potenciális randialanyokat, hogy mik azok a dolgok, amiket ő is ugyanúgy utál, mint mi.
Vágólapra másolva!

Mindenki szereti a kiscicákat, az édességet és a zenét (minden, ami jó), ám kevesebb dolog van, ami úgy összehozza az embereket, mint amikor közösen utálnak valamit. Erre épít a Hater nevű új társkereső app, ami február nyolcadikán jelenik meg.

A felhasználónak nem egy hagyományos profilt kell készítenie. Az app folyamatosan dobálja a különféle dolgokat, témaköröket, nekünk pedig ki kell választani, melyikhez hogy viszonyulunk: például mit gondolunk a lassú gyalogosokról, a fenékszelfikről, vagy a jégkrémről.

Érzésünket ezen dolgok iránt többféle módon fejezhetjük ki. Utálat esetén le, imádáskor fel, undorodáskor balra, kedveléskor jobbra kell húzni a képernyőt.

Aki ugyanazt utálja mint mi, rossz ember nem lehet Forrás: Hater

Az app ezután azon felhasználók profiljait dobja fel nekünk, akik ugyanazt utálják, amint mi. Figyelembe veszi azt is, hogy a randialany mennyire közel található hozzánk. A beszédtéma ezután már adott az ismerkedéshez, de egy beépített kezdőkérdést is bedobhatunk a másik félnek, ha semmi nem jut eszünkbe.

Az egyedi alkalmazás ötlete Brendan Alper nevű közgazdászé, aki kilépett a Goldman Sachstól azért, hogy humorista legyen.

Eleinte a Hater is csak poénként indult,

aztán elgondolkodott azon, hogy a valóságban is működhet ennek a groteszk appnak az ötlete.

A Hatert tavaly december óta tesztelik New Yorkban, és eddig rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott. A három leggyűlöltebb téma a 2016-os elnökválasztás, a gyalogosok rossz etikettje, és a száraz haj volt. Bár az ismerkedés a dolgok utálatára épül, a készítők figyelembe vették fejlesztés során, hogy az app ne buzdítson negatív viselkedésre, a választható témákat pedig maguk szabályozzák.

A béta verzió már most letölthető iOS-re, a teljes verzió február nyolcadikán várható. Tavasszal érkezik meg Androidra is.