Bedrogozva késelte meg alvó kislányait egy férfi

News Saját gyermekei szeme láttára erőszakoltak meg egy nőt
Vágólapra másolva!
Egyedül élt kislányaival az a férfi, aki bedrogozva megtámadta az éppen alvó gyerekeit. A férfi megkéselte a kislányokat, majd megpróbált magával is végezni, de végül inkább hívta a mentőket. Most lett volna jogerős ítélet, de az ítélőtábla elhalasztotta a döntést – számolt be róla a TV2 hírműsora, a Tények.
Vágólapra másolva!

Bedrogozva támadta meg alvó kislányait egy férfi Budapesten. A gyerekek az ágyukban feküdtek, amikor az apa hasba szúrta őket, ezután magát is összeszurkálta, majd mentőt hívott – közölte a Tények.

Az eset még 2013-ban történt, a férfi ekkor már külön élt az élettársától, a gyerekek azonban vele voltak. A kislányok ekkor hat- és négyévesek voltak, a támadás pillanatában már aludtak.

A férfi be volt drogozva, és az alvó kislányokat egy késsel hasba szúrta, majd a saját karját megvágta, és magát is hatszor hasba szúrta. Ezután hívta a mentőket.


A férfi korábban az élettársát is többször is megverte, de a szomszédok azt mondták, hogy a gyerekeket korábban nem bántotta.

Tavaly a kislányok megkéselésért a férfi 11 év börtönt kapott. Tegnap a férfi kapucnival a fején ment a másodfokú tárgyalásra, és amíg a bíró és az ügyvédje beszélt, többször is elsírta magát. Az utolsó szó jogán is sírva kért bocsánatot.

Az ítélőtábla végül úgy döntött, hogy egyelőre nem hoz ítéletet, mert két szakértőt még meghallgatnak. A következő tárgyalás hónapok múlva lesz, és ítélet is akkor várható.