Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán továbbra is gyakran lesz erősen felhős az ég – írja a Köpönyeg.hu. Délelőtt elszórtan, délután többfelé várható zápor, zivatar.

17 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön felhőátvonulások lesznek futó záporral és nagy területen viharossá fokozódó északnyugati széllel. 10 és 15 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Pénteken estig borongós időre van kilátás elszórt záporral. Estétől aztán csökken a felhőzet. A légmozgás még gyakran lesz viharos. 13 fok körül alakul a maximum.

Szombaton tovább csökken a felhőzet, naposra fordul az idő. Délutánra mérséklődik az eleinte még erős északnyugati szél. 13 és 19 fok közötti értékek várhatók.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 5. az év 95. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 270 nap van hátra.

Ma a Vincéket köszöntjük.

A Vince latin eredetű férfinév, a Vincentius rövidülése. Jelentése: győztes. Női párja Vincencia.

Távkapcsoló

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! újabb része után a Kegyetlen játékok című thrillert nézhetjük meg a TV2-n, miközben az RTL Klub a Szulejmánból ad új epizódot. A Viasat3-on folytatódik a Míg a halál el nem választ című sorozat, a Comedy Centralon a Készhelyzetben improvizálnak 21.30-tól, az OzoneNetworkön azt tudhatjuk meg, hogy milyen Az okos utazó.

Heti mozipremierek

  • Brazilok
  • Power Rangers
  • Tejben, vajban, szerelemben
  • Vén rókák
  • Rég nem szerelem