Egy éve repül a Lufthansa Debrecenbe

Debrecen Lufthansa
Menetrendszerinti járatot indított München és Debrecen között a Lufthansa
Vágólapra másolva!
Az elmúlt egy évben több mint 9000 utas vette igénybe a Lufthansa City Line Debrecen–München járatát.
Vágólapra másolva!

Egy évvel ezelőtt, 2016. április 11-én szállt le az első Lufthansa gép Debrecenben. Ez egy fontos mérföldkő a városnak és a kelet-magyarországi régiónak, hiszen ezzel

az öt kontinens mindegyikéről egyetlen átszállással elérhetővé tette a várost.

A Lufthansa nemrég úgy döntött, hogy egész évben közlekedteti a München–Debrecen járatot jobb menetrenddel, jobb kapcsolódást biztosítva a Münchenben átszálló utasoknak mind a Németországon belüli, mind az európai, illetve az interkontinentális járatokra.

Az első Lufthansa gép érkezése Debrecenbe tavaly áprilisban Forrás: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap/Czeglédi Zsolt

„Az elmúlt egy évben több mint 9000-en vették igénybe a Lufthansa City Line Debrecen-München járatát. A légi járat mind a hazai, mind a nemzetközi cégek számára megkönnyíti a kapcsolattartást az anyacégekkel, a leányvállalatokkal és az exportpiacokkal” – mondta Tamás László, a Debrecen Airport járatfejlesztési igazgatója. Hozzátette:

és szignifikánsan növelte a külföldiek által eltöltött vendégéjszakák számát, valamint támogatta a szálloda- és vendéglátóipart és az autókölcsönző szektort is és hozzájárult az IFA és ÁFA bevételekhez.”