Vágólapra másolva!
Két televíziós újságírót kellett kórházi ellátásban részesíteni, miután egy török bajnokit követően rájuk támadtak az Istanbul Basaksehir csapatának futballistái.

A tabella második helyén álló isztambuli csapat a hátulról második, azaz a 17. helyen álló Rizesporhoz látogatott. Mindkét csapatnak fontos lett volna a három pont, ennek megfelelően parázs lett a mérkőzés. A 3-3-ra végződő találkozón volt öngól, két tizenegyes és egy piros lap is. A büntetők közül az elsőt a ráadás első percében a vendégek kapták, míg a másikat négy perccel később, azaz a 90+5. percben a hazaiak - ezzel lett a meccs vége 3-3.

Az indulatok azonban a meccset követően szabadultak csak el igazán. A török hírügynökség munkatársai az isztambuliak buszánál forgattak, amikor rövid szóváltást követően rájuk támadtak a játékosok, hírek szerint a korábbi 93-szoros török válogatott, vb-bronzérmes Emre Belözoglu vezetésével.

A verekedés után két tévést kellett kórházba szállítani, a török szövetség pedig máris megkezdte a délutáni eset kivizsgálását.