10 nem ismert tény a ma 53 éves Courteney Coxról

Screening Of Anchor Bay Entertainment's "Just Before I Go" - Red Carpet GettyImageRank2 People VERTICAL Looking At Camera USA California Hollywood - California One Person FILM PORTRAIT Film Industry Film Screening Courteney Cox Arts Culture and Entertainm
HOLLYWOOD, CA - APRIL 20: Actress Courteney Cox attends the screening of Anchor Bay Entertainment's 'Just Before I Go' at ArcLight Hollywood on April 20, 2015 in Hollywood, California. David Buchan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok Monicája 1964. június 15-én született az USA-ban, az alabamai Birminghamben, kis összeállítással köszöntjük őt születésnapján. Sok mindent olvashattunk róla az évek során, de az alábbi tények közül talán nem mindet ismeri.
Vágólapra másolva!

Azt sokan tudják, hogy Bruce Spingsteen Dancing In The Dark című slágeréhez készült klipben lett viszonylag ismert, de korábban Bunny néven volt egy kis szerepe az As the World Turns című szappanoperában.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Courteney Cox a Who Do You Think You Are? című családfakutató műsor vendége is volt, az itt feltűnő hírességeket általában eredeti helyszíneken szembesítik a múltjukkal, családjuk érdekesebb történeteivel. A Jóbarátok egykori színésznőjéről az derült ki, hogy az ősei megölték Anglia királyát, II. Eduárdot.

Tamponreklámot is vállalt, biztos kellett a pénz.

1995-ben a Playboy a legdögösebb csajnak választotta.

A Jóbarátokban is remekelt, de semmiféle Golden Globe- vagy Emmy-jelölése nem volt. Később kapott jelölést, a Született szinglik miatt.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/David Buchan

Ismert barátnői között van Laura Dern, Sheryl Crow, Jennifer Aniston és Ellen DeGeneres.

13 évesen már cigarettázott, 1999-ben hagyott fel a rossz szokással, röviddel esküvője előtt.

Állandó változásra vágyik, volt időszak, amikor hatszor költözött nyolc év alatt.

A már említett tamponreklám

Érzelmileg szeret kötődni a partneréhez. „Nem tudok együtt lenni valakivel csak azért, mert nagyszerű a szexben. Az orgazmus azért nem tart olyan sokáig” – mondta erről.

1987-ben a Masters Of The Universe-ben való szerepe után 50 ezer dollárt kapott. Pár évvel később, a Jóbarátok utolsó évadjában egymillió dollárt keresett epizódonként, azaz megtehetné, hogy mostantól már egy percet sem dolgozik, csak vígan henyél Malibun.