Kiengedték a kórházból Lorán Lenkét

Lorán Lenke
Vágólapra másolva!
A Bors újságírói tudták meg, hogy fél év után végre hazamehetett a kórházból az ország egyik kedvenc komikája, a 90 éves Lorán Lenke. 
Vágólapra másolva!

A lap azt írja, hogy Lorán Lenke

életkedve és humora a régi,

de azt is elárulta a Borsnak, hogy már nem tervez többet színpadra állni.

„Jól vagyok, édesem! Hál' istennek semmi bajom sincs” – mondta Lorán Lenke telefonon a Bors munkatársának. – Igen, itthon vagyok, hál' istennek! Fekszem az ágyban, nézem a tévét, pihenek, alszom. A nagy meleg sem zavar, mert megy a légkondi. Nagyon tudom élvezni a pihenést, azt hogy nem kell csinálnom semmit. Persze soha nem hagynak egyedül, a barátaim felváltva vigyáznak rám.”

Lorán Lenke Forrás: MTI

A színésznő a féléves kórházi kezeléssel kapcsolatban sem panaszkodott, pedig májusban a tiszteletére szervezett nagyszabású 90. születésnapi ünnepség is elmaradt, családja és barátai csak a kórházban köszönthették a művésznőt.

„Nagyon jól bántak velem a kórházban. Nincs két egyforma ember, hát erre is mindenki másképp reagál. Nekem nagyon jó volt.”

Kórházi tartózkodása alatt a népszerű komikát a Vidám Színpad 65. évfordulóján megrendezett ünnepségen a színház örökös tagjává választották. Lorán Lenke erre az alkalomra videóüzenetet küldött, hiszen nem lehetett személyesen jelen. Most már helyreállt az egészsége, de azt mondja: szívesebben néz tévét otthonában,

a színpadtól visszavonul.

„Mindent megnézek a tévében, nem válogatok. Persze van olyan, hogy valami nem tetszik, de azért van a távirányító, hogy akkor elkapcsoljak. Olyankor nézek mást:

Nem megyek én már a színpadra. Én már nem megyek!