Töltött csirkecomb ropogós zöld körettel

Vágólapra másolva!
Töltött csirkecomb ropogós zöld körettel
Vágólapra másolva!

Hozzávalók:

4 db csirke comb
30 dkg alma
20 dkg zellergumó
15 dkg csirkemáj
2 szál újhagyma
10 dkg retek
15 dkg zöldborsó
2 db tojás
1 cs petrezselyem zöld
5 dkg vaj
1 db citrom leve
1 dl étolaj a sütéshez
60 dkg fehér répa

Forrás: LifeTv

Hogyan kell elkészíteni?

A csirkecomb bőrét az ujjammal elválasztom a húsától. A töltelék: Az almát,a zellert, lereszelem, és egy serpenyőben megpirítom. A csirkemájat kis kockákra vágom. Az újhagymát is apróra vágom. Mindezeket összekeverem, és ütök hozzá tojást, és keverek bele egy kevés zöldborsót. Sóval, apróra vágott petrezselyemmel ízesítem. Betöltöm a combot, és sütőben készre sütöm. Mellé a maradék zöldségekből és almából egy ropogós köretet készítek, az alapanyagokat vajon megpirítom. Majd pár csepp citromlével meglocsolom.