A "jövő élménye" koncepció szerint alakul át a McDonald's Vörösvári úti étterme. Novemberben pedig még négy további étterem átalakítását tervezik.
Az új éttermekben a vendégek az érintőképernyős kioszkokon rendelhetnek, és ha kérik, az elkészült ételeket a felszolgálók az asztalukhoz viszik. Az egyes termékek összetétele személyre szabható lesz, és a vendégek kényelméről a Vendégélmény Menedzser gondoskodik.
Válassza ki a kedvenc hazai rozéborát, majd készítsen belőle gumicukrot. Mindössze három összetevőre van szüksége: rozéra, cukorra és zselatinra. Recept a cikkben!
A kanazawai Bioterápiás Fejlesztő- és Kutatóközpont létrehozta a fagylaltot, amely ellenáll a nap meleg sugarainak.
A polifenol az a titkos összetevő, amely meggátolja a fagylalt olvadását. Ezt a hozzávalót eperből vonják ki. A polifenol folyadék megnehezíti, hogy a víz elkülönüljön a fagylalt zsírjától, ezért olvad meg nehezebben.
A levendulának a kellemes illata mellett az íze is jó, pozitívan hat az érzékekre, emellett görcsoldó, nyugtató és keringést javító hatása is van.
A levendulát akkor kell leszedni, amikor a legmelegebb van, és hűvös, nedvességtől elzárt helyen kell tárolni. Készítsen levendulás krumplit, csokoládét, fagylaltot vagy mojitót. Recept a cikkben!
Az extrém élményeket nyújtó éttermekben vicces és olykor megdöbbentő berendezések között fogyaszthatja el az ebédjét.
A tematizált éttermekben infúziós állványokkal, kígyókkal, festőállványokkal, kéz alakú ételekkel és még cápákkal is találkozhat.
Nehéz megtartani az egyensúlyt, amikor elkezdődik a tanév; figyelni arra, hogy a gyermek ne legyen túlterhelt, mégis rendszeresen mozogjon, és jól teljesítsen az iskolában is. Magyarországon minden negyedik gyermek túlsúlyos, ami nem kis probléma.
Érdemes hetente 2-3 alkalommal edzésre járni a szokásos testnevelés óra mellett. Czanik Balázs fitneszedző szerint nagyon fontos, hogy a szülők minőségi, rostban gazdag alapanyagokból készítsék az ételeket, és sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasszanak a gyerekek. Receptek a cikkben!
Az időutazás élményére, békés hangulatra és minőségi süteményekre számíthat, aki betér a Hauer cukrászdába. A régi klasszikus augusztus 20-án nyitotta meg újra kapuit. Készítsen krémest, és ismerje meg a cukrászda történetét!