Vezetett országkóstolón mutatjuk meg hazánk értékeit

Vágólapra másolva!
Champagne, Portó, Barcelona és Szicília után hazánkat érte az a megtiszteltetés, hogy otthont adjon a borturizmus legnagyobb presztizzsel bíró nemzetközi eseményének. A rendezvény minden évben más-más jelentős borturisztikai régióban zajlik.
Vágólapra másolva!

A 2017 márciusában a Szicíliában megrendezett konferencián vett részt először a Magyar Turisztikai Ügynökség, arany fokozatú támogatóként. A Nemzetközi Borturisztikai Konferencia és Kiállítás szicíliai állomásán Magyarország abban az elismerésben részesült, hogy elnyerte a jövő évi nagyszabású borturisztikai esemény rendezési jogát. A rendezvény járt már korábban Champagne-ban, Portóban és Barcelonában is.

Forrás: IWINETC

Ez már önmagában egy tisztes elismerés, de igazán büszkén tehetjük hozzá, hogy

ez lesz a konferenciasorozat tizedik, jubileumi rendezvénye.

A 2018-ban tehát lehetőségünk lesz bemutatni Magyarország borvidékeit a nemzetközi szakmai közönségnek. A háromnapos eseményen évente nagyságrendileg 300 borturisztikában érdekelt cég képviselteti magát, a világ különböző pontjairól érkező szakemberekkel; borturisztikai utazási irodák és szakmai szervezetek képviselői találkoznak hazánk értékeivel. Az International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop (IWINETC) konferencia előadásai mellett egy vezetett ország-kóstolón keresztül is képet kapnak majd hazánk borairól, borturisztikai lehetőségeiről.