Hat új Spar bolt újult meg

Spar, felújítás, Interspar
Vágólapra másolva!
Kistarcsán új SPAR áruházat vehettek birtokba a vásárlók, további öt városban pedig komoly fejlesztést hajtott végre novemberben a vállalat. Összesen több mint 1,7 milliárd forintot fordított a SPAR a beruházásokra, amelyek során nemcsak a vonzó belső kialakítást, hanem az energiatakarékos megoldásokat is szem előtt tartották.
Vágólapra másolva!

Maczelka Márk a SPAR kommunikációs vezetője elmondta, hogy folyamatosan nő a vásárlóerő az ország különböző pontjain, ezért üzletfejlesztési koncepció fókuszában az új üzletek megnyitása és a régebbiek felújítása áll. A visszajelzések azt mutatják, hogy a modernizált, új szolgáltatásokkal felszerelt boltok népszerűbbek a vásárlók körében.

Az elmúlt három évben jelentős beruházásokat hajtott végre a SPAR országszerte.

illusztráció Forrás: MTI/Illyés Tibor

Az év végéhez közeledve lassan minden idei célkitűzésüket teljesítették. A 2017-es 23 milliárdnyi fejlesztés forrás nagy részét már felhasználták. Novemberben Budapesten, Szeghalmon, Mezőtúron, Debrecenben, valamint Kistarcsán. valósítottunk meg sikeres beruházást.

Utóbbi két városban új áruházat nyitottak, a fővárosban pedig két régebbi üzletet is érintett a mostani fejlesztési ciklus.

A kistarcsai, Semmelweis tér 2. szám alatti üzletsorban megnyílt új SPAR szupermarket beruházási értéke megközelítette a 300 millió forintot. A kivitelezés során az eladóteret, a kiszolgálópultot, a látványpékséget, a grillpultot és a salátabárt is az aktuális belsőépítészeti irányvonalnak megfelelően alakították ki.

illusztráció Forrás: Spar/Molnár Zsolt

A debreceni, Derék utcában található SPAR fejlesztése 364 millió forintba került. Itt a megújult, az álmennyezet megemelésével tágasabbnak ható eladótérbe látványpékség és grillpult is került. A berendezés szintén a SPAR új koncepcióját követi, az épület homlokzatát nagyméretű üvegfelületekkel tették modern megjelenésűvé.

Ezen kívül az áruház parkolója is újjáépült.

A szeghalmi SPAR is megújult, mintegy 230 millió forintot fordított rá a vállalat. A zöldséges részleg és a pékség új bútorokat kapott, és új kasszabútorokat is beépítettek. Ezeken kívül grillsütő, és salátabár került az üzletbe.

illusztráció Forrás:Molnar Zsolt / www.moartweddingphotpography.com/Molnarzsolt

Hasonló fejlesztést hajtottak végre 373 millió forintból a mezőtúri SPAR áruházon, amely ezt követően nagyobb eladóterületen várja a vásárlókat. A SPAR két budapesti helyszínen is fontos beruházást hajtott végre novemberre. A 21. kerületben, a Szabadság utca 20. szám alatti üzletére 230 millió forintot költött az üzletlánc.

A 12. kerület, Böszörményi úti szupermarket modernizálása 218 millió forintba került.

A belsőépítészetileg megújult eladótérbe újdonságként csemege-kiszolgálópult és nagyobb grillpult került. A pékáru részleget új, korszerű bútorokkal rendezték be, valamint új kasszabútorokat szereztek be az üzletnek.