Cuki nyuszik lányoknak, szivacslövő mordályok fiúknak

Játékteszt Dáviddal húsvéti játékok és ajándékok lányoknak és fiúknak
Játékteszt Dáviddal húsvéti játékok és ajándékok lányoknak és fiúknak
Vágólapra másolva!
A húsvéti ajándékvásárlás előtt adunk pár tippet, mire érdemes odafigyelni az egyes játékok kiválasztásakor. Játéktesztelő youtuberünk videóiból ez alkalommal főleg cuki plüssnyuszikat lányoknak, és szivacslövőket válogattunk össze fiúknak.
Vágólapra másolva!

Játékteszt Dávid, egy gyerekjátékokra szakosodott youtuber. Videóiban színes-szagos-hangos játékokat mutat be gyerekeknek könnyen fogyasztható, szórakoztató formában. De nem kevés felnőtt is követi játéktesztjeit, mert azokban mindig hangsúlyozza, kinek ajánlja és kinek nem,

sőt, kiemeli a legfontosabb tudnivalókat is, amire a csemeték biztonsága miatt figyelni kell.

Hatalmas mordály, amivel legyőzhető apa is

A NERF Elite Surgefire tökéletes választás egy pörgős, rohangálós, kommandós játékhoz. A 15 db töltényt a pumpás fegyverrel akár 27 méterre is el lehet lőni. A NERF márkájú "NERF - Elite Surgefire" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 8 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánlják. Mivel a töltények szivacsból vannak, így ha el is találnak valakit, az nem fáj. A videós kiemeli, hogy fejre, szemre nem szabad célozni, de ha valakit a bőrén el is találna, maximum enyhén csípő érzést tapasztalhat.

Árát tekintve kb. 10 ezer Forintba kerül.

Cuki nyuszik neon színekben

Ahogy elnézzük, Játékteszt Dávid is megőrül a cuki nyuszikért. A Bunnies Fantasy mágneses nyulacskák aranyos kis ajándékok. A puha plüssök füleiben és a farkában vannak mágnesek, amiknek köszönhetően a kézfejen is hordhatók, vagy táskán, hátizsákokon, esetleg a hajat is össze lehet fogni velük, de a szobában dekorációnak is kiválók. Az új kollekció 8 nyulacskát tartalmaz új, divatos színváltozatokban, 12 hónapos kortól ajánlott. Egy-egy plüss 9 cm hosszú fejjel és 14 cm hosszú fülekkel rendelkezik.

1700-2000 forint között kaphatók.

Az autólövő a Hot Wheels és NERF szerelemgyereke

A Nerf Nitro: Longshot Smash névre hallgató játékszettet a Hasbro forgalmazza. Ezzel most nem harcolni lehet, hanem egy habszivacs autót kilőve látványos mutatványok produkálhatók. A youtuber például simán megsorozta a saját operatőrét a videóban, és ahogy elnézzük, baromira élvezte. Be kell tárazni az autót a fegyverbe, majd felállítani az akadályokat és kilőni az autót. Szerencsére a játékszett kompatibilis más Nerf Nitro játékszettekkel is. A csomagolási méretek: 25 x 7 x 47 cm. A teszter kiemeli, hogy a gyártók odafigyeltek arra, nehogy bekapja valaki kezét az eszközben található gyorsító, így automatikusan leáll, ha valaki felnyitja.

Árát tekintve széles a skála, ez a játék konkrétan 7990 Ft - 10 300 forint között kapható, más típusok pedig akár 17 ezer forintig is felkúszhatnak.

Trollok és Disney-hercegnők

A hajnövesztő trolloknál óriási hajvarázslattal lehet operálni, ugyanis egy bolyhos baba, ami kb.19 cm magas és extra hosszú hajjal büszkélkedik, na, annak a hajkoronáját lehet csavarni, hajlítani, fésülni. A játékot 4 éves kortól ajánlják. Van hozzá tiara és fésű. Ugyanakkor fontos, hogy fulladásveszélyes lehet, mert a kis alkatrészeket a 3 év alatti gyerekek lenyelhetik.

A játék pár ezer forintért már kapható.

Bár a hercegnők szeretnek táncolni, Dávidnak sikerült cicaharcot provokálnia két szerethető és békés Disney-hercegnő között. Ehhez nem kellett több, minthogy a két játék alkalmas legyen arra, hogy belső motorukat felhúzva összeereszthesse őket. A Mágikus Mozdulatok hercegnő figurákat egy neki szánt helyre, az emelvény közepére kell tenni, majd felhúzni. A terméket 4 éves kor felett ajánlják.

A kisebb bábuk 3000 forintért, a nagyobbak 6 ezerért kaphatók.

További játéktesztek a YouTube-on, a Facebook-oldalt itt találja: