30 millió forintot lehet nyerni a Duna TV-n

Honfoglaló
Vágólapra másolva!
A Duna TV Honfoglaló című vetélkedőjében több bajnokot avattak a múlt héten, ők is mennek tovább a szuperbajnokság selejtezőjébe, esélyesek a 30 millió forintos fődíjra.
Vágólapra másolva!

Lezajlott a 4. Bajnokok Hete a Honfoglaló-ban a Duna TV-n. Hétfőn Péter Gábor nyert, aki Bátaszékről érkezett, tanár és két felnőtt gyermek édesapja.

Kedden Kovács Attila lett a bajnok, aki Budapestről érkezett, és hobbiszinten kvízmesterkedik is. Nyereményéből az Ausztráliában élő rokonait szeretné meglátogatni.

A Honfoglaló műsorvezetője, Szente Vajk Forrás: MTVA

Szerdán Scheuer Dániel gyűjtötte a legtöbb pontot. A budapesti, piackutatással foglalkozó versenyző szabadidejében szeret utazni és teniszezni, továbbá bakelitlemezeket gyűjt. Tervei között szerepel egy dél-amerikai utazás.

Csütörtökön Láng Tibor győzött. A budapesti kétgyermekes édesapa kedveli a futballt, a síelést, és tervei között szerepel, hogy megtanul kisgéppel repülni.

Ők négyen már biztosan ott lesznek a Honfoglaló szuperbajnokságának selejtezőjében a korábbi és a még elkövetkező Bajnokok Hetének győzteseivel. A végső tét pedig nem kevesebb, mint 30 millió forint.