Nem arrogáns, nem nagyképű - Hosszú Katinka teljesen megváltozott

SWIMMING - MARE NOSTRUM - CANET EN ROUSSILLON 2018 2018 400 M 4 NAGES CANET France HOSSZU KATINKA international JUIN JUNE MEETING NATATION SPORT SWIMMING
Katinka Hosszu (HUN) competes on Women's 400 m Medley during the Mare Nostrum, International Meeting of Canet-en-Roussilon, France, on June 8-10, 2018 - Photo Stephane Kempinaire / KMSP / DPPI
Vágólapra másolva!
A nemzetközi úszóvilág visszakapta a régi Hosszú Katinkát, aki mosolyogva barátkozott mindenkivel a Mare Nostrum versenysorozat hétvégi, franciaországi állomásán.

Mintha kicseréltek volna a háromszoros olimpiai bajnok úszót az edző-férjével, Shane Tusuppal való különválása óta. Válogatott társait és a stábtagokat is meglepte, ahogy az Iron Lady viselkedett. Mosolygósan, kedvesen vegyült a társakkal, mindenkihez volt egy-két kedves szava, ami nem nagyon volt jellemző, amikor még férjurával járta a versenyeket.

A viadalra egyedül érkezett, csupán masszőre kísérte el, vagyis Dudás Dániel (akivel félrelépett) nem tartott a bajnoknővel.

Kedves, mosolygós, barátságos. Az úszóvilág visszakapta a régi Hosszú Katinkát Forrás: DPPI/Stephane Kempinaire

„Meglepett minket, milyen aranyos. Bár a decemberi rövidpályás Eb-n is kedves volt, ahová szintén Shane nélkül érkezett. Nyoma sem volt már a tőle megszokott szükségtelen sztárallűröknek, öncélú mutogatásnak, arrogáns viselkedésnek.

- mondta egy Franciaországban tartózkodó edző, aki szakmai szemmel is figyelte az Iron Ladyt. – A 200 méter vegyesen elért győzelme és a 400-on szerzett ezüstérme szerintem többet ér a három olimpiai aranynál.

Erre csak a legnagyobb klasszisok képesek.

(Forrás: Bors)