Ez tényleg te vagy, Ibra?!

Moscow, 17.06.2018, firo, Soccer, International, National Team, World Cup 2018 in Russia, Russia, World Cup 2018 in Russia, World Cup 2018 Russia, Russia, M11, Germany - Mexico, Germany - Mexico 17.06.2018 Moscow Russia FOOTBALL World Cup 2018 in Russia N
firo: 17.06.2018, Moscow, Football, Soccer, National Team, World Cup 2018 in Russia, Russia, World Cup 2018 in Russia, Russia, World Cup 2018 Russia, Russia, M11, Germany - Mexico, Mexico Zlatan IBRAHIMOVIC | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Már-már döbbenetes diszkrécióval, tőle teljesen szokatlan visszafogottsággal üzent a svéd válogatottnak Zlatan Ibrahimovic. A saját magát csak Oroszlánnak becéző focicsillag közösségi oldalán posztolt a svédek esti meccsére utalva. 
Vágólapra másolva!

Nincs könnyű helyzetben a svéd válogatott az F-csoportban. A továbbjutásuk ugyanis csak akkor biztos, ha legalább két góllal legyőzik Mexikót, de az a németek győzelmétől függ, hogy első vagy második helyen mennek-e tovább. A döntetlen már necces a skandinávoknak: ikszelés esetén a németek kezében a sorsuk, vagyis akkor folytathatják a vb-t, ha a németek kikapnak, vagy maximum döntetlent játszanak. A vereségük akkor érhet továbbjutást, ha közben Dél-Korea hajszálra ugyanannyi góllal veri a németeket, amennyivel a svédek kikapnak Mexikótól.

Zlatan Ibrahimovic sem akart belemenni a soktényezős esélylatolgatásba, mindenféle nagyképűsködés, ibrahimovicozás nélkül egyszerűen csak kirakott egy svéd zászlót, amihez annyit írt:

We can and We will #SwevsMex

Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) által megosztott bejegyzés,

Kora este, háromnegyed hat körül kiderül, igaza volt-e.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!