Brazíliában taps fogadta a hazatérő válogatottat

Neymar, Coutinho
Brazil's forward Neymar (R) talks with Brazil's forward Philippe Coutinho during the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between Brazil and Mexico at the Samara Arena in Samara on July 2, 2018. / AFP PHOTO / BENJAMIN CREMEL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS
Vágólapra másolva!
Tapssal fogadták otthon a brazil labdarúgó-válogatottat, amely favoritként már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült az oroszországi világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

Az együttes - amely pénteken Kazanyban 2-1-es vereséget szenvedett a belgáktól - vasárnap érkezett haza Rio de Janeiróba.

Philippe Coutinho előkerült, Neymar nem mutatta meg magát Forrás: AFP/Benjamin Cremel

A szurkolók üdvözölték a játékosokat, ahogy kiléptek a repülőgépből, majd megjelentek az épületben. Casemiro és Philippe Coutinho többször is megállt, hogy köszöntse a drukkereket, és hagyta, hogy azok közös fényképet készítsenek velük. A csapat legnagyobb sztárját, Neymart ugyanakkor nem lehetett látni az érkezési területen.

A szövetségi kapitány, Tite megköszönte a szurkolóknak a kedves fogadtatást, és hangsúlyozta: nagyon szomorú a korai kiesés miatt. A szakembernek tétmeccsen a pénteki volt az első veresége 2016-os kinevezése óta, és összességében is csak a második.

A brazilok a belgák elleni találkozó előtt lejátszott 25 mérkőzésükön összesen hat gólt kaptak, Tite irányítása alatt pedig még egyszer sem fordult elő, hogy egy összecsapáson kétszer is bevegyék a kapujukat.