Cicciolina pert nyert, hamarosan hazaköltözik

staller ilona, cicciolina
Róma, 2012. november 8. Cicciolina, azaz Staller Ilona magyar származású volt pornószínésznő és politikus sajtóértekezleten vesz részt Rómában 2012. november 8-án, ahol bemutatja a Demokrácia, Természet, Szerelem (Democracy Nature Love, DNA, magyarul DNS) névvel alapított pártját, amellyel a 2013-ban esedékes olaszországi parlamenti választásokra készül. Az 1972-ben Olaszországba települt Staller Ilona 1987 és 1992 között a Radikális Párt képviselője volt a római parlamentben. (MTI/EPA/Alessandro Di Meo)
Vágólapra másolva!
Az olasz adóhatósággal van gondja, a hazatelepedést fontolgatja.
Vágólapra másolva!

Staller Ilonának komoly anyagi gondjai vannak, ugyanis zárolták a számláját, így nem fér hozzá bevételeihez. Többek között a korábban az olasz parlamentben nyújtott munkájáért járó életjáradékához sem. Ezzel kapcsolatban már elindított egy pert, mert úgy vélte, hogy 100 ezer eurós (31,5 millió Ft) adótartozása rendezésének nem az a módja, hogy zárolják minden bevételét. Az ügyet első fokon megnyerte - írta a Blikk.

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Alessandro Di Meo

Most egy újabb pert is indít, amelyben a lefoglalt pénz mellett komoly kártérítést is követel Cicciolina és ügyvédje, aki szerint a teljes eljárás jog- és alkotmányellenes volt, így az olasz hatóság és Ilona bankja is komoly kártérítéssel tartozik ügyfelének.

A volt pornós, magyar és olasz realitysztár úgy érzi, kinn nem bánnak vele jól, nem becsülik, így azt tervezgeti, hogy visszaköltözik Magyarországra.