Vége a titkolózásnak: Radics Gigi újra szerelmes

Radics Gigi kihívó öltözékeit rossz szemmel nézik a szülőfalujában
Vágólapra másolva!
Vége a titkolózásnak: Radics Gigi újra szerelmes. Párjával három hónapja vannak együtt, még Amerikában ismerkedtek meg.
Vágólapra másolva!

Vége a titkolózásnak: Radics Gigi bevallotta, hogy újra szerelmes. A választott pedig a bahamai származású Kai Strachan, akivel Amerikában ismerkedtek meg, és néhány hónapja vannak csak együtt. Az énekesnő megerősítette a hírt, azonban nem árult el részleteket a kapcsolatukról. „Igaz, nagyon szeretjük egymást, de ennél többet nem szeretnék mondani a magánéletemről” – mondta a Blikknek, azonban egy közeli barátnője elmondott néhány részletet az énekesnő helyett. „Három hónapja vannak együtt, és nagyon szerelmesek.

Kai statiszta volt, és mivel voltak közös jeleneteik, sokat beszélgettek. Gigi már akkor tudta, hogy ennek még nincs vége. Szinte minden idejüket együtt töltötték kint, és megbeszélték, hogy megpróbálnak távkapcsolatban élni” – mondta, és azt is hozzátette, hogy Radics Gigi nehezen viseli a távkapcsolatot. „Egész nap a telefonon lógnak, üzeneteket küldenek egymásnak. Persze sokszor

arról nem is beszélve, hogy az időeltolódás miatt van, hogy napokig nem tudnak beszélni, csak üzenni” – mondta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Laugh a little more... : @rt.tamas Model: @gigiradics

Kai Strachan (@kgroovyy) által megosztott bejegyzés,

Radics Gigi barátnője azt is elmondta, hogy a 22 éves énekesnőt nemrég Budapesten meglepte szerelme. „Augusztus elején volt Gigi születésnapja. Nagyon szeretett volna együtt ünnepelni Kaival, de a fiú sokat dolgozik. Aztán egy héttel később küldött egy üzenetet Giginek, hogy hamarosan leszáll Pesten. Azt az örömöt nem lehet elmondani, amit Gigi érzett. Egy hetet voltak együtt, megnézték a várost, bulizni mentek. Kai Gigiéknél lakott, a Radics család pedig nagyon megszerette őt.

Szerintem működni fog, mert Gigi előreláthatóan a karrierje miatt úgy is jó pár hónapot kint fog élni a közeljövőben, mintha kétlaki életet élne, persze nem számol fel itthon semmit”. Az énekesnő barátnője azt is hozzátette, a páros abban reménykedik, hogy Gigi novemberi nagykoncertjére Kai ismét ide tud utazni.