Szexuális visszaéléssel vádolják az amerikai zenészt

Sziget 2016 sziget fesztivál Borns interjú Garrett Borns Børns Zenész Sziget 2016, sziget fesztivál
Sziget 2016 sziget fesztivál Borns interjú Garrett Borns Borns Zenész
Vágólapra másolva!
Újabb híres énekest vádolnak szexuális visszaéléssel: a napokban több nő is azt állította, hogy BØRNS kihasználta és manipulálta. Az amerikai énekes-dalszerző tagadja a vádakat. 
Vágólapra másolva!

Nemrég a Twitteren több nő is azzal vádolta a BØRNS néven ismert Garrett Clark Borns amerikai énekes-dalszerzőt, hogy egy szexuális ragadozó, aki több nőt is kihasznált. „Engem is bántanak és dühítenek azok a hamis állítások, amikkel vádoltak az elmúlt néhány nap a közösségi médiában. Az összes kapcsolatom legális volt és közös megegyezésen alapult” – írta a vádakra reagálva az énekes.

Egy nő szeptember 21-én azt írta a Twitteren, hogy BØRNS kihasználta. Egy koncerten ismerkedtek meg még 2015-ben, és sokat üzengettek egymásnak. Egyszer aztán az énekes felajánlotta, hogy találkozzanak egy italra, de végül a lakásán kötöttek ki. „Hirtelen megártott az ital, és ő ezt teljesen kihasználta.

Sokkot kaptam, akkor jöttem rá, hogy mi is történt” – írta. A nő szerint BØRNS manipulálta, és elhitette vele, hogy fontos.

Egy másik nő azt írta, hogy csak 16 éves volt, amikor megismerkedett az énekessel egy zenei fesztiválon. BØRNS akkor felhívta a hotelszobájába, ahol először a lábát fogdosta, majd egyre feljebb nyúlt, és arra kérte, hogy készítsen magáról különleges képeket és videókat. A nő a Twitteren írt egy két évvel későbbi esetről is. „Leitatott, fogdosott, majd átmentünk a hálószobájába.

Agresszív volt és irányított, nagyon féltem tőle” – írta.

Később hozzátette, hogy nem vádolja nemi erőszakkal, a szex közös megegyezésen alapult, csupán azzal, hogy erőszakosan bánt vele az ágyban, és négy éven keresztül kihasználta az énekes – írta a Pitchfork.

Olvassa el a zenésszel készült, 2016-os interjúnkat. A szigetes fellépése előtt beszélgettünk vele:

BORNS: A fesztiválokon sosem tudhatod, mire számíthatsz

BORNS, a mindössze 24 éves amerikai zenész és énekes életében sok a nem hétköznapi vonás: kisgyerekként hivatásos mágusként dolgozott, jelenleg a természet lágy ölén, egy faházban lakik: a konyhája a szabad ég alatt áll. Dalszövegei költőiek és sokszor enigmatikusak. Rajongói...