Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) legutóbbi játéknapján a Colorado Avalanche hosszabbítás után 4-3-ra győzött az Anaheim Ducks vendégeként.

A hazai együttes 1-0-ra és 3-1-re is vezetett a találkozón, de az Avalanche első sora a mérkőzés második felében átvette az irányítást, és egyenlített. Majd jött a ráadás, ahol emberelőnybe került a vendég együttes, és 1,3 másodperccel a vége előtt a Mikko Rantanen kapáslövésével megszerezte a győzelmet. A finn szélső emellett két gólpasszt is kiosztott, ugyanígy 1+2-vel végzett a center Nathan MacKinnon, ők ketten vezetik az NHL kanadai táblázatát. A trió harmadik tagja, a csapatkapitány Gabriel Landeskog egy gólt és egy asszisztot tett a közösbe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

CLUTCH! Only 1.3 seconds left in @easportsnhl OT and @cradnec gets it done.

NHL (@nhl) által megosztott bejegyzés,

A Vegas Golden Knights 6-3-ra nyert az Edmonton Oilers vendégeként. Az előző szezonban újoncként nagydöntős vendégcsapatban Jonathan Marchessault két góllal, Reilly Smith egy góllal és két gólpasszal, míg Marc-Andre Fleury 29 védéssel járult hozzá a sikerhez. Az Oilers az első harmad végén még 2-1-re vezetett, de a Golden Knights fordított, és öt góllal 6-2-re elhúzott, ezután a házigazdák már csak szépíteni tudtak. A Edmonton a legutóbbi hét találkozóján a hatodik vereségét szenvedte el.

Eredmények:
Edmonton Oilers-Vegas Golden Knights 3-6
New York Islanders-Dallas Stars 2-6
Carolina Hurricanes-New Jersey Devils 2-1
Chicago Blackhawks-Minnesota Wild 3-1
Anaheim Ducks-Colorado Avalanche 3-4 - hosszabbítás után