Egyre rosszabb: Vona és Kálmán Olga után Farkasházy Tivadar kezdett el szavalni

gyógyulj, videolife, Farkasházy Tivadar, Havas Henrik,
Vágólapra másolva!
Először Kálmán Olgán, utána Vona Gáboron, most pedig Farkasházy Tivadaron volt a sor, hogy Ady Endre egyik versét szavalja a 24-en. A Heti Hetes egykori humor nélküli humoristája tökéletes magabiztossággal hozta egy ötödik évfolyamos általános iskolai tanuló szintjét. Minden jel arra mutat, hogy egy végtelenül aljas karaktergyilkos kampány vette kezdetét a nagy magyar költő, Ady Endre ellen.
Vágólapra másolva!

Az alkoholista hajléktalanok lefizetésével világhírnevet szerző 24-nél rájöhettek arra, hogy nem ártana meg a lap imidzsének, ha egy kicsit a kultúra felé is nyitnának: minden bizonnyal így született meg az "Ady100" rovat, amelyben egy-egy közéleti szereplővel szavaltatják el a híres költő egy-egy versét. Én úgy voltam vele, hogy tutira azért találták ki a kezdeményezést az álhírgyárban, hogy megfelelőképpen tisztelegjenek a nagy magyar költő, Ady Endre emléke előtt. Csakhogy egyre több jel mutat arra, hogy a legkevésbé sem erről van szó, hanem sunyi módon, valami teljesen más van a fejükben. Ha én a helyükben lettem volna, akkor egészen biztosan nem a következő embereket kértem volna fel a közel száz éve meghalt költő népszerűsítésére:

Ha én a helyükben lettem volna, az eddigi felhozatal után egész biztosan nem Farkasházy Tivadar humorérzék nélküli humoristát választottam volna. A Hócipő korábbi főszerkesztője, a Heti Hetes egykori népszórakoztatója a felkérésnek megfelelően kamera elé állt, és komoly arccal A Nincsen himnusza című művet próbálta szavakba önteni. A végeredmény tekintetében a következőket lehet lejegyezni:

Farkásházy tökéletes magabiztossággal hozta egy ötödik évfolyamos általános iskolai tanuló szintjét, aki a teljes osztály előtt próbál javítani a korábbi bukásán.

A humoristáról közismert, hogy mindig is többnek akarta mutatni magát, mint ami valójában, ez anno hetente látható volt a Heti Hetesben.

Úgy döntöttem, mindezek után eljött az ideje annak, hogy bátran feltegyem a kérdést:

kinek áll érdekében ez az egész? Hogy nem Ady Endrének, az tuti.

Mert valami nagyon nincs rendben az egész történettel, az egész tálalással, hogy a Farkasházy-Kálmán Olga-Vona-tengely szavalja a nagy magyar költő sorait hol súgógépről, hol csak szimplán ügyetlenül, hol gyerekesen. Éppen ezért arra jutottam, hogy egy végtelenül aljas, sunyi karaktergyilkos kampány vette kezdetét a nagy magyar költő, Ady Endre ellen, ami egyedül a 24 csapatának áll érdekében. Hogy miért? Na, ezt ne kérdezzék.