Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Üzent a börtönből a békásmegyeri óvónő gyilkosa

Békásmegyer, gyilkosság
Vágólapra másolva!
L. József tavaly novemberben lőtte le az óvónőként dolgozó 55 éves nőt Békásmegyeren. A gyilkos most a börtönből fenyegetőzik, azt mondja, ha kiengedik, végez a család többi tagjával is.
Vágólapra másolva!

L. József, aki négyszer lőtt rá az éppen munkába induló nőre, egyelőre még gyanúsított, ha elítélik, tíz év börtönt is kaphat, de az sem kizárt, hogy élete végéig a rács mögött marad.

A gyilkosság indítékáról annyit tudni, hogy a férfi féltékeny volt. A lánya ugyanis úgy tekintett az óvónőre, mintha az a második anyja lenne, tőle azonban eltávolodott. A történethez még hozzátartozik, hogy az áldozat lánya és a gyilkos fia jegyesek voltak, de az sem tántorította el a gyilkosságtól a férfit.

Forrás: MTI/MIHÁDÁK ZOLTÁN

A Blikk információi szerint a férfi most a börtönből fenyegetőzik, állítólag azt üzente,

ha kiengedik a börtönből, végez a család többi tagjával is.

Az óvónő, Hajnal férje továbbra is ott él abban a házban, melynek közelében a feleségét megölték, a lapnak azt mondta, azért, mert együtt akar élni az emlékekkel, nem akarja azokat elnyomni, és ez csak úgy lehetséges, ha nem költözik el, hanem abban a házban marad, ahol boldog volt a feleségével. A férfi azt is elmondta, hogy

nem haragszik a fia menyasszonyára, mint mondta, nem az ő felelőssége az, amit az apja tett.

A férfi kisebbik fia azonban éppen ellenkezőleg döntött, nem tudott a szülői házban maradni, ahol minden az anyjára emlékezteti, és elköltözött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről