Állásbörze lesz az Óbudai Egyetemen

állásbörze,
Vágólapra másolva!
Az év első hazai állásbörzéjét 2019. február 27-én Óbudára, 28-án Józsefvárosba szervezi az Óbudai Egyetem. A két campusban hazai és nemzetközi cégek standjai, képviselői várják a szabad álláshelyek iránt érdeklődő hallgatókat.
Vágólapra másolva!

Február 27-én Óbudán, a Bécsi út 96/B szám alatt, február 28-án pedig a józsefvárosi Tavaszmező utca 15-17. alatt található G épület aulájában és alagsorában találhatnak egymásra közel 30 cég és a hallgatók.

Az állásbörzén jelen lesz

az autóipar, az informatika, a telekommunikáció, a bank és biztosítási szektor, a kiskereskedelem, az elektronikai és energetikai ipar, a gyártás és termelés, a szállítmányozás, a logisztika, a könyvelés, a könyvvizsgálat, valamint a közszféra

egy vagy több képviselője is.

Idén az Óbudai Egyetem nyitja az állásbörzék sorát (képünk illusztráció)

Forrás: Monster

Az óbudai campuson elsősorban a mérnökinformatikusok, a villamos-, a könnyűipari-, a környezetmérnökök, az ipari formatervező hallgatók találhatnak majd ajánlatokat. A józsefvárosi campuson pedig a gépész-, a mechatronikai-, a biztonságtechnikai- és a villamosmérnök, a műszaki menedzser, a kereskedelem és marketing, a gazdálkodás és menedzsment szakon tanulók kereshetnek gyakorlati helyet, álláslehetőséget naponta 9 és 16 óra között.

Cikkünk az Orientpress.hu weboldala alapján készült, ahol bővebb információ is olvasható az eseményről.