Érdekes titkokat árultak el a Punnany Massif tagjai

Punnany Massif
Farkas Roland
Felcser Máté
Vágólapra másolva!
A készülő Magyar Zene Házáról beszélgetve érdekes kis titkokat árultak el a 16 éves Punnany Massif tagjai a kezdetekről.
Vágólapra másolva!

A Punnany Massif két frontemberének, Felcser Máténak és Farkas Rolandnak (Wolfie) véleményét is kikérték a készülő Magyar Zene Házával kapcsolatban. A friss videóban Felcser Máté azzal kezdi, hogy

Őt a hangszerek kipróbálásának lehetősége nagyon vonzotta volna, ha zenei pályafutása elején lett volna ilyen intézmény, és így lett volna lehetősége kipróbálni a dobolást, a basszusgitározást. Merthogy azt mondta, „én például doboltam volna nagyon szívesen meg basszusgitároztam volna nagyon szívesen. Én a zenei gyakorlatban szerettem meg és vettem észre a lényegiségét vagy fontosságát ezeknek a hangszereknek. És amúgy, ha ezt már a kezdetektől figyeltem volna, akkor ma már sokkal jobb struktúrákat tudnék készíteni a dalokban.”

Farkas Roland pedig többek között azt mondta, „kell is az iránymutatás a mai fiataloknak. [...] Mi kvázi rá voltunk erre utalva: kitaláltunk valamit. Nem tudtuk, hogy milyen utak léteznek, ezért kiépítettünk magunknak egy új utat. Ez manapság már nem annyira lehetséges.

amikor tényleg minden információ ott van melletted, és nagy az útvesztő. Igenis, kell a fiataloknak, hogy valaki megfogja a kezüket, és igenis megmutassa, hogy létezik ez is, az is, amaz is.