Vágólapra másolva!
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a miniszterelnök hétpontos javaslatáról, amelyeket a Fidesz kampányát megnyitó rendezvényén mondott el.
Vágólapra másolva!

A politikus a közelgő választás és az azon való részvétel kapcsán megjegyezte, nagyon jó irányt vett Magyarország, amikor 2010-ben úgy döntöttek az emberek, hogy újraegyesítik a nemzetet, éljenek a szavazók az anyaországban vagy a Kárpát-medencében, de ugyanide sorolták a Nyugaton, a diaszpórában élőket is.

Ez azt jelenti, hogy minden magyar leadhatja a szavazatát az EP választásra, éljen a világ bármely részén.

Németh Szilárd beszámolt a miniszterelnök pénteki beszédéről, amellyel beindította a Fidesz kampányát az EP választásra. Hozzátette, itt Orbán Viktor világossá tette, nem akarnak Európai Egyesült Államokat, nem akarnak egy birodalom részeként élni, de bevándorlókat sem akarnak, meg akarják őrizni azt a zsidó-keresztény kulturális hagyományt, amelyen Európa alapul.

A képviselő azt is megjegyezte, hogy sokszor próbálták meg a kötelező kvótát ráerőltetni az országokra, ezzel kapcsolatban azt is kijelentette a miniszterelnök, az a szándékuk, hogy egyetlen nemzetet, egyetlen államot sem lehessen akarata ellenére arra kényszeríteni, hogy bevándorlókat fogadjon be, akár Nyugatról a szétosztás alapján, akár a határok megnyitásával délről.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.