Leégett egy üzletház Békésen

leégett békési üzletház
Péntek délután hatalmas füst terjengett Békés belvárosában, a több száz négyzetméteres ingatlan órák alatt teljesen kiégett.
Vágólapra másolva!
Mintegy 350 négyzetméternyi területet oltottak  nagy erőkkel órákon át a tűzoltók a Békés megyei városban  – olvasható a katasztrófavédelem honlapján. 
Vágólapra másolva!

Friss: Eloltották azt a tüzet, amely pénteken délben Békésen, a Szánthó Albert utcában, egy üzlethelyiségeknek otthont adó épületben keletkezett. A tetőszerkezet pár óra alatt teljesen leégett, és komoly károk keltkeztek az épületen belül is.

Péntek kora délután hatalmas füst terjengett Békés belvárosában, a több száz négyzetméteres ingatlan órák alatt teljesen kiégett. Forrás: Beol.hu

Péntek dél körül teljes terjedelmében égett a mintegy háromszázötven négyzetméter alapterületű ingatlan.

A tűzoltóknak többórás erőfeszítés után körülbelől 17 órára sikerült megfékezniük a lángokat. A munkálatok közben több oldalról oltották az épületet,

az egységek három gázpalackot hoztak ki az épületből.

A lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a békéscsabai, a mezőberényi és a gyulai hivatásos, valamint a békési önkormányzati tűzoltók oltották. A környéket lezárták, de így is több száz érdeklődő kísérte figyelemmel a szakemberek munkáját.

A Beol.hu azt írta, hogy óriási a füst a kigyulladt üzlet közelében, amitől nem messze egy iskola és egy étterem is van.

A Békés megyei hírportál arról is beszámolt, hogy

a tűzeset kapcsán személyi sérülés nem történt.