Singh Viki az arca után az orrát is megcsináltatta

Singh Viki/Instagram
Vágólapra másolva!
Singh Viki tavaly úgy döntött, szembenéz egyik legnagyobb félelmével, a tűvel, és hialuronsavval töltette fel az arcát. Egy évvel a beavatkozás után újabb szúrás mellett döntött, de most az orrnyergébe fecskendezték a töltőanyagot.
Vágólapra másolva!

„Sosem mernék kés alá feküdni, félek az altatástól és a szépségem nem ér annyit, hogy kockáztassam a hangképzőszervemet, és ne adj' isten egy rosszul sikerült műtét miatt megváltozzon az énekhangom. Már kezdtem beletörődni, hogy jellegzetesen indiai vonású, kissé karvalyorrom marad, míg az orvosom mondott egy lehetőséget, amit el is végeztettem. Hialuronsavat fecskendezett az orrbőrbe, s ezzel csodát tett” – mesélte a Borsnak az énekesnő.

Forrás: Singh Viki/Instagram

Míg régebben kerülte a profilból készült fotókat, ma már szívesen pózol így is, és boldog, hogy szépséghibája a múlté, ahogy egykori önbizalomhiánya is. „Balatonlellén voltam kisiskolás, ahol nagyon kilógtam a sorból. Kiközösítettek a sötét hajam és bőröm miatt. Aztán ahogy nőttem, ez a hátrány előny lett, a fiúknak nagyon tetszett az indiai lány, és később a lányok is meglátták a szépet bennem, sőt, sok esetben szerettek volna hasonlítani rám” – emlékezett vissza.