Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Medencét és unikornist lopott élettársa gyerekével egy sarkadi asszony

Vágólapra másolva!
Egy sarkadi asszony többször is elvitte magával az élettársa gyerekeit lopni. Az egyik alkalommal felfújható medencét és gumi unikornist lopatott el az egyik gyerekkel. Az asszony akár 12 évre is börtönbe kerülhet.
Vágólapra másolva!

A letartóztatásban lévő asszony tavaly júliusban bement az egyik sarkadi kisboltba, ahonnan 4.315 forint étékben lopott különböző dolgokat, amiket a forgóajtó felett kiadott az élettársa kiskorú fiának. Minden próbálkozásuk ellenére lebuktak.

Az asszony ezek után tavaly augusztusban visszament ugyanabba a boltba, ahonnan ezúttal fogkrémet akart kicsempészni a táskájában, de megint lebukott.

Ekkor az élettársa lánya volt vele.

Mindössze fél órával később átmentek egy helyi játékboltba. Megbeszélte a gyerekkel, hogy amíg ő feltartja az eladót, a lány különböző játékokat lop ki az üzletből.

13.400 forint értékben lopott el a gyerek egy felfújható medencét és egy felfújható gumi unikornist.

Miután elmentek, a tulajdonos észrevette a lopást. Biciklivel utánuk ment és az egyik dohányboltnál utol is érte őket. A gyerek biciklijének kosáról kivette a medencét és áttette a sajátjába, mire

az asszony visszavette, és szidni kezdte a férfit, azzal fenyegette, hogy meggyilkolja.

A játékbolt tulajdonosa ezek után hívta fel a rendőröket, és amíg ki nem értek, nem engedte elmenekülni az asszonyt és a lányt.

Az asszony ezen kívül tavaly júniusban egy sarkadi házból még 28 ezer forintot lopott el, októberben pedig egy iskola elől egy 10 ezer forint értékű biciklit.

Az ügyészség lopás, rablás egy kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a visszaeső asszony ellen, amiért akár 12 évre is börtönbe kerülhet.

A járási ügyészség a letartóztatásban lévő, korábban szintén rablás miatt végrehajtandó szabadságvesztésre ítélt, így különös visszaesőnek minősülő nővel szemben – teljeskörű beismerése esetére – börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására irányuló mértékes indítványt terjesztett elő - olvasható az ügyészség oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről